Vi välkomnar alla barnfamiljer från Broakulla med omnejd till våra familjeträffar!

Vi välkomnar alla barnfamiljer från Broakulla med omnejd till våra familjeträffar!

Jättetrevlig Familjeträff!

Ett litet glädjeämne i dessa tider: Vi har haft familjeträff utomhus och det kom 21 personer, vuxna och barn. Vi grillade korv och pinnbröd, Sankt Martin hälsade på med häst och så gick vi en runda med musik (en klarinett alltså, resten av musikanterna var hemma med förkylningssymptom) och lanternor.

Det var jättemysigt – tillsammans med respekt och avstånd!

Nu startar vi höstens familjeträffar!

 

Vi fortsätter med familjeträffarna men vi träffas bara utomhus.

Nu på söndag den 15/11 träffas vi kl 15.

OBS: Vi träffas nere vid sjön fr.o.m. kl 15, grillar korv och pinnbröd och dricker varm dryck. Och så kommer St Martin med häst och musik att hälsa på mellan kl 16 och 17. Tillsammans med honom går vi sedan en runda med våra lanternor (vi har tillräckligt många lanternor även om du inte har varit med och pysslat). Välkomna till familjeträffarna utomhus

OBS! Vi träffas med respekt och avstånd och kommer bara när vi är friska.

Lördag 12/12 (återkommer med tid): Luciafirande – vi pysslar juldekoration, fikar och avslutar förhoppningsvis med en överraskning (återkommer med mer info även här).

Deltagandet kostar ingenting, fika kostar 20 Kr/ person. Ni kommer och går när det passar er och väljer själva, vilka träffar ni vill gå till. Meningen är att vi ska lära känna varandra och ha det roligt tillsammans. Vi hoppas att du och din familj är med!

Hjärtligt välkomna säger mamma Janine och Sedrik från Broakulla