Vi välkomnar alla barnfamiljer från Broakulla med omnejd till våra familjeträffar!

Vi välkomnar alla barnfamiljer från Broakulla med omnejd till våra familjeträffar!

Nu startar vi höstens familjeträffar!

 

Nu har vi den stora glädjan att återigen bjuda in dig och din familj till våra familjeträffar på Broakulla Folkets Hus!

Under höstterminen blir det 4 träffar och ni väljer själva vilka ni vill gå till. Meningen är att vi ska lära känna varandra och fira fina traditioner tillsammans. Deltagandet är gratis.

Söndag 24/10 kl 13-15: Vi smygstartar den nya terminen med pyssel, lek och så ber vi om att ni medtar egen fikakorg. Vi träffas nere på fritidsgården.

Lördag 13/11 kl 16-18: Vi firar Sankt Martin tillsammans! Vi träffas framför matbutiken kl 16, vi tar med lanternor till alla, och så går vi till Broakulla Folkets Hus tillsammans. Sankt Martin följer med på sin häst och vi berättar om honom med en fin teaterpjäs och musik. Vi bjuder på korv med bröd.

Söndag 21/11 kl 13-15: Adventstiden närmar sig med storsteg och vi träffas nere på fritidsgården för att leka, pyssla julgranspynt och – för att ställa upp julgranen och ljus i stora salen för att…

Söndag 12/12 kl 16-18: …går vi Luciatåget! Vi träffas återigen framför matbutiken med luciakläder eller tomtedräkter och så går vi till Broakulla Folkets Hus där vi får njuta av varmdryck och lussekatter – under vår fina julgran.

Utöver våra träffar vill vi även tipsa om Alsboafton den 6/11 med Alsbos upptäcksfärd för barnfamiljer och Johansfors Musikkårs julkonsert!

Hjärtligt välkomna till oss!